در شکایت خود را از دو متهم که همچنین عموزاده گفت که آنها رفته بود به آژانس در Karnu ایجاد کرد برای به دست آوردن یک موتور سیکلت سرویس زمانی که کارکنان آنها را متهم به سرقت و ضرب و شتم آنها را. (بازنمودی تصویر)
این راجستان پلیس روز شنبه بازداشت هفت نفر در ارتباط با این مورد که در آن دو Dalit جوانان بودند مورد ضرب و شتم تا به ظن سرقت پول از یک یا دو چرخ آژانس در ناگور منطقه. این ماده به نور آمد که چند ویدئوها از حمله ویروسی رفت و چهارشنبه.
“آن موقع ناهار و زمانی که کارکنان نیست در اطراف دو جوان پانا Ram و Disha Ram, گفته می شود در تلاش به سرقت پول از پول نقد ثبت نام موتور سیکلت آژانس” شو سینگ گفت.
در شکایت خود را از دو متهم که همچنین عموزاده گفت که آنها رفته بود به آژانس در Karnu ایجاد کرد برای به دست آوردن یک موتور سیکلت سرویس زمانی که کارکنان آنها را متهم به سرقت و ضرب و شتم آنها را.
اخلال تصویری از حمله نشان می دهد یک مرد که گفته می شود فرو بردن یک پیچ گوشتی در بنزین و سپس قرار دادن آن در بخش خصوصی از یکی از این دو جوان. به عنوان ویدئوها رفت و ویروسی در چهارشنبه ناگور MP هانومان Beniwal گفت: این حادثه خجالت زده بشریت است و او صحبت کرده به بازرس کل اجمیر محدوده و سخت به دنبال اقدام علیه متهم کرده است.
این حادثه صورت گرفت تحت ناگور را Panchaudi ایستگاه محدودیت در یکشنبه طبق Panchaudi شو Rajpal سینگ. شو اضافه شده که شاه تسلیم شد چهارشنبه پس از ویدئوها از حادثه ویروسی رفت.
“در ابتدا هر دو طرف به یک توافق و سازش و هیچ شکایتی تسلیم شد با ما. اما هنگامی که این ویدئوها ویروسی رفت ما دریافت شکایت و تسلیم FIR تحت IPC بخش برای حمله غیر قانونی حبس و همچنین به عنوان برنامه ریزی شده کاست و برنامه ریزی قبیله (پیشگیری از جنایات) قانون” سینگ گفت.
بر اساس ویدئوها پلیس شناسایی شده بود و بازداشت هفت نفر است. در همین حال یکی دیگر از شاه تسلیم شد توسط کارکنان در برابر این دو به اتهام سرقت است. “این یک ذهنیت اوباش. در طول بازجویی آنها (کارکنان) گفت که آنها عصبانی بودند و از این رو رفت و کاملا به دور در مجازات اتهام دزد” شو گفت
📣 هند اکسپرس در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@indianexpress) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار در
برای همه آخرین هند, اخبار, دانلود برنامه اکسپرس.
Leave a reply