در نامه سرگشاده سابق کارمندان دولت بیان غم و اندوه در برابر آزار و اذیت مسلمانان در کشور

Category: ایندین اکسپرس هند | No comments

توسط: اکسپرس میز وب | دهلی نو | به روز شده: مارس 23 سال 2020 10:45:25 pm

Indian Muslims coronavirus, coronavirus India muslims, covid-19 India, India Nizammudin Markaz, Tablighi jamaat Delhi India, India coronavirus cases دولت نیز شناسایی 713 نفر که بازدید Nizamuddin مرکز یا وارد Uttarakhand از کشورهای دیگر برای Tablighi Jamaat برنامه از ژانویه 1 تا تاریخ و پلیس در هر منطقه راه اندازی کرده است یک تمرین برای تایید خود را.

یک گروه از 101 بازنشسته کارمندان دولت تحت نظارت قانون اساسی انجام گروهی, دوشنبه نوشت, نامه ای سرگشاده به تمام کشورهای’ وزرای ارشد و فرماندار از تمام سرزمین های اتحادیه در برابر گزارش از آزار و اذیت مسلمانان در برخی از نقاط کشور پس از Tablighi Jamaat جماعت در دهلی نو Nizamuddin منطقه است.

“جماعت مورد انتقاد قرار گرفت برای نادیده گرفتن اصول اجتماعی فاصله زمانی که موارد Covid-19 آغاز شده بود در حال ظهور در این کشور است. اگر چه این سختی تنها حادثه از جمله تجمعات هر دو سیاسی و مذهبی بخش از رسانه ها با عجله به یک جامعه رنگ به Covid-19 از جمله نسبت دادن انگیزه به Tablighi Jamaat در گسترش این ویروس به نقاط مختلف کشور” گروه گفت: در این نامه است.

آن را بیشتر گفت که این اقدام از جماعت در سازماندهی این رویداد پس از نادیده گرفتن دهلی دولت مشاوره بود “بدون سوال غلط و زمینه صادر کند” با این حال پوشش رسانه ای که “communalised و گسترش آن به جامعه مسلمان به عنوان یک کل” نیز “کاملا مسئول و “سزاوار سرزنش است.”

“جعلی ویدئو کلیپ های انجام شده دور نشان دادن مسلمان فروشندگان تف در میوه ها و سبزیجات است که آنها را برای فروش – ظاهرا به گسترش Covid-19 بیماری” گروه ها می گویند در این نامه اضافه کرد که ترس و ناامنی ایجاد شده توسط این بیماری همه گیر در حال انجام است به دنبال خواهد channelled به “othering” از جامعه مسلمان.

در این نامه امضا شده توسط چندین سابق کارمندان دولت از جمله خولیو Rebeiro, Wajahat حبیب الله, Shivshankar منون K Sujatha رائو, S Y, قریشی, در میان دیگران.

در آن نامه این گروه درخواست دولت سانتی متر و فرماندار از UTs به آموزش عمومی کارمندان به خصوص هوشیار برای جلوگیری از اجتماعی تحریم هر جامعه و به اطمینان حاصل شود که تمام حقوق از جمله پزشکی و بیمارستان مراقبت در دسترس هستند به همان اندازه به کسانی که نیاز دارند.

“در این زمان از قبر ملی و بین المللی بحران به حساب ما در رهبری خود را در آوردن مردم هند هم به جای اجازه دادن به تعمیق شکاف در کشور ما” آن را گفت.

هند تا به حال شاهد افزایش coronavirus موارد پس از اعضای یک جماعت برگزار شد و در دهلی Nizamuddin غرب مرکز شد تست مثبت است. اعضای حال سفر به نقاط مختلف کشور است. در مارس 31, پلیس دهلی ثبت نام یک شاه در برابر Tablighi Jamaat واعظ مولانا سعد و دیگران از اعضای این لباس در زیر بخش 3 از بیماری های همه گیر عمل می کنند (1897).

📣 هند اکسپرس در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@indianexpress) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار در

برای همه آخرین هند, اخبار, دانلود برنامه اکسپرس.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de