پنج فرار از زیر زندان در کرجت taluka Ahmednagar منطقه در ماهاراشترا. (عکس برای نمایندگی)
پنج undertrial زندانیان از جمله کسانی که در مواجهه با اتهام قتل و تجاوز به عنف فرار از زیر زندان در کرجت taluka Ahmednagar منطقه در ماهاراشترا یکشنبه شب.
یک افسر پلیس گفت: حدود 7.30 ساعت پنج undertrials فرار با نقض بازداشتگاه’ سقف ساخته شده از سفال کاشی. بلافاصله پس از حادثه به نور جست و تیم ها تشکیل شد به دنبال این پنج نفر سه نفر از آنها متهم به قتل در حالی که دو نفر دیگر در حال محاکمه در یک تجاوز به عنف و فروش اسلحه گرم مورد.
به گفته پلیس sub-زندان واقع در نزدیکی ایستگاه پلیس و جلوگیری از کرجت taluka خانه های افراد در هر دو پلیس و امرانه بازداشت کرده است. زیر زندان توسط اداره پلیس.
داخلی تحقیق همچنین راه اندازی شده است به بررسی سهل انگاری و یا ممکن است دخالت وظیفه پرسنل افسران گفت.
📣 هند اکسپرس در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@indianexpress) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار در
برای همه آخرین هند, اخبار, دانلود برنامه اکسپرس.
Leave a reply