Adhir Ranjan Chowdhury کنگره است رهبر در Lok سبها (عکس)
دهلی از کنگره MP Adhir Ranjan Chowdhury بود تخریب و کارکنان خود را heckled توسط چهار ناشناس miscreants در روز سه شنبه.
چهار مرد وارد دفتر که متصل به اقامت کنگره رهبر at 5.30 pm خودروی مورد او. با توجه به زمانی که کارکنان در حال حاضر وجود دارد در خواست خود را با شماره تماس مردان اصرار داشت با او تماس در تلفن. در انکار این درخواست آنها با حمله به کارکنان و تخریب دفتر.
شکایت ثبت شده است توسط Chowdhury خصوصی وزیر Pradipto Rajpandit. تحقیقات در جریان است برای شناسایی miscreants.
پیش از آن در روز چودری, کنگره کف رهبر در Lok سبها خواستار فوری بحث در مجلس در شورش در شمال شرق دهلی است که ادعا 47 زندگی می کند تا کنون.
Lok سبها اسپیکر Om Birla گفت: این بحث را در مجلس پس از هولی. چودری گفت: این یک موضوع بسیار جدی است و باید اولویت داده می شود. “دولت می گوید ما ترک آن را بر روی بلندگو بلندگو می گوید بحث خواهد شد پس از همه چیز عادی خواهد بود. در حال حاضر تحت فشار هستند گفت: آن بحث خواهد شد پس از هولی” چودری گفت.
“هولی با خون است که انجام شده و شما در حال صحبت کردن در مورد (جشنواره) هولی. آنها در حال اجرا به دور از بحث و ترس از مناظره” او گفت:.
📣 هند اکسپرس در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@indianexpress) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار در
برای همه آخرین هند, اخبار, دانلود برنامه اکسپرس.
Leave a reply